Az L-citrulline szerepet játszik az izomnövekedésben

, , Az L-citrulline szerepet játszik az izomnövekedésben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amennyiben szeretné fokozni az energiaszintjét a mindennapi edzések során, akkor erre a készítményre hatalmas szüksége lesz. Az L-citrulline előnyei között meg kell említeni, hogy bárki használhatja.

Az aktív sportolókról, illetve testépítőkről tudni kell, hogy nagyon komolyan veszik az edzéseket, ebből kifolyólag lényeges pótolni a kellő tápanyagokat. Fontos szerepet tölt be a nitrogén-oxid termelődésben is. Ezen kívül, vizelet formájában távolítja el a vérből az ammóniákat. Az L-citrulline jelentős mértékben növeli a test aerob és anaerob teljesítményét. Megakadályozza, hogy az izmok savassá váljanak és meggyengüljenek. A szedése a reggeli órákban éhgyomorra történjen, az edzés megkezdése előtt, este pedig lefekvés előtt javasolt bevenni.

A megfelelő adagolása szintén nem elhanyagolandó. Érdemes kisebb dózisban használni, majd az adagot folyamatosan lehet növelni. Erre azért van szükség, hogy a szervezet jobban hozzá tudjon szokni. Az L-citrulline teljes mértékben megbízható készítmény, hiszen nincs mellékhatása.