Alakformáló harisnya az igazi hölgyeknek

, , Alakformáló harisnya az igazi hölgyeknek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy-két alap ruhadarabot és néhány trükkös holmit minden hölgy ruhásszekrénye kell rejtsen, amiket be lehet vetni, ha nagy szükség van rájuk. Bizonyos kor után már óhatatlan, hogy például az alakformáló harisnya is használatba kerüljön. Ebből van hasleszorítós, popsiemelős egyaránt, tehát mindenki azt a fajtát vásárolhatja meg, amelyik a legtöbbet segít neki a kívánt alakot elérni.

Természetesen, jól meg kell nézni, honnan szerezi be ezt a ruhaneműt, mert nem mindenhol kaphatóak minőségi termékek. Azonban Ön most megtalálta azt a forrást, ahonnan színvonalas árucikkekre tehet szert! Ráadásul ebben a webshopban nem is kerül sokba a minőségi alakformáló harisnya, ami szintén nem mellékes szempont.

Még a nyári időszakban is ideális választás az alakformáló harisnya a csípő, a combok és a lábszár feszítéséhez, valamint a fenék megemeléséhez. Kellemes anyagból készült, ami még a legvékonyabb ruha alatt is láthatatlan marad. A hétköznapokban nyugodtan lehet használni, de a fontosabb eseményekre szintén.

Keresse ezt a terméket! Nagyon sokan a fekete színnel azonosítják a combfixeket, pedig ezekből más színűek, mintázatúak is megtalálhatóak a piacon. A voytacha.hu internetes üzletben a mintás combfix nagy választékban vehető meg, ezért ide tanácsos ellátogatnia, ha ilyen darabokat szeretne vásárolni.

A mintás combfix kategóriában szerepel fehér, piros, fekete változat egyaránt. Nagyon vonzóvá teszik a lábakat ezek a termékek, egy magassarkúval optimális viseletet garantálnak. Azonban vigyázni kell arra, hogy milyen DEN számú mintás combfix kerül megvételre, ugyanis ez a vastagságot jelzi. Minél nagyobb a DEN szám, annál vastagabb fonalból készült az adott combfix. A legvékonyabbak főleg alkalmi viseletre ideálisak, az átlagos vastagságúak pedig a hétköznapokra, melegebb időkre.

Az átmeneti időszakra a 30-40 denes vastagságúak valók, az ettől vastagabbakat pedig a hideg hónapokra gyártották. Szerezze be az ideális vastagságú mintás combfix fazont, amiben jól érzi majd magát minden percben!