A szabadság érzését hozzák el járássegítők

, , A szabadság érzését hozzák el járássegítők bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sokan azt szeretnék, hogy gyermekük minél gyorsabban megtanuljon járni. A járássegítő olyan eszköz, ami azoknak a csecsemőknek készült, akik még nem tudnak önállóan járni. Ez egy kerekekre szerelt merev vázból áll, amihez egy ülés van rögzítve. A csecsemők ezt az ülést használhatják arra, hogy üljenek és az egyik helyről a másikra közlekedjenek a házban. Bár a járássegítő csodálatos eszköznek tűnik ahhoz, hogy a baba megtanuljon járni, van egy megfelelő életkor, amikortól engedélyezett a vele való közlekedés.

A megfelelő életkor a gyermek egyéni fejlődésétől függ. A babák általában 6 hónapos koruk körül kezdhetik el használni, amikor már képesek önállóan felülni és felemelni a fejüket. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden baba a saját tempójában fejlődik és előfordulhat, hogy egyesek csak 8 vagy 9 hónapos korukhoz közeledve állnak készen az eszköz használatára. Általánosságban ajánlott, hogy a kicsik egyszerre legfeljebb 20 percet töltsenek járássegítőben, mert a hosszantartó használat késleltetheti a kúszás és a járás fejlődését.

Játszószőnyeg interaktív elemekkel

A világ különböző nézőpontokból való felfedezése nagyszerű ösztönző a babának. Bár a szülők karja ideális hely, az igazi móka a padlón kezdődik. Ez az a hely, ahol a kisgyermek először ismerkedik meg a világgal, ezért a többfunkciós, gyermekeknek szánt játszószőnyeg ezt a játszóteret a fejlesztő érzékszervi ingerek és a fizikai tevékenységek forrásává teszi. Ez egy biztonságos hely a kisebbeknek és a nagyobbaknak, ráadásul felbecsülhetetlen segítség a szülőknek.

Kínálatunkban, az Ön igényeitől függően, megtalálhatóak mind a klasszikus játszószőnyegek, mind a habszivacs és multifunkcionális változatok. Mindegyik tele van a képzeletet serkentő színekkel és képekkel, valamint olyan fejlesztő kiegészítőkkel, mint például susogó labda és lapocskák, no meg a sok szórakozást nyújtó plüssfigurák. A játszószőnyeg nemcsak a kisgyermeknek jelent nagyszerű szórakozást, hanem a szülőknek is lehetőséget nyújt egy kis szünetre. Ez az egyik első hely, ahol a gyermek valóban a játékon keresztül fejlődik.