A kutya fogkrém megelőzi a bajt

, , A kutya fogkrém megelőzi a bajt bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Felelősségteljes gazdiként nem hanyagolhatjuk el a házi kedvenceink szájhigiéniáját sem. A kutyusokat ugyanúgy meggyötöri egy-egy begyulladt fog és fogkőképződés, mint minket, embereket. A megelőzés a négylábú barátaink szempontjából is mérvadó, a kutya fogkrém és fogkefe pedig remek lehetőséget nyújt ehhez. Ne várjuk meg, amíg a probléma elharapódzik!

A szakember által végzett fogkő eltávolítás megviseli az ebeket, az egyéb komolyabb szájsebészeti eljárásokról már nem is beszélve. A kutya fogkrém viszont megelőzi a problémát és garantálja, hogy az eb e tekintetben is maximális egészségnek örvendjen. A gyengéd, gördülékeny fogtisztítás garantált a prémiumminőséget élvező kutya fogkrémmel!

Az ultrahangos fogkrém és fogkefe használata egyébként az ebeknek sem megterhelő. A fogkefe például abszolút csendesen működik, sőt, nem is rezeg, így nem riasztja meg a kedvenceinket. Abban az esetben, ha szívesen elmerülnénk a háziállatok fogápolásának kétségtelenül izgalmas témájában, keressük bizalommal a Patikatárs munkatársait!