A Jameson whiskey új távlatokat nyit

, , A Jameson whiskey új távlatokat nyit bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A finom, kivételesen enyhe és kiegyensúlyozott aromájú ital ízében az édes sherryre jellemző diós, fűszeres és gyümölcsös jegyek tökéletes egyensúlyát lehet utolérni.

A Jameson whiskey rendkívül sima, kiegyensúlyozott és kerek ízű, ami tökéletes kompozíció benyomását kelti. A Jameson whiskey nagyszerű hatása természetesen az összetevők magas minőségének köszönhető, de mindenekelőtt annak a folyamatnak tudható be, aminek a palackozás előtt alávetik.

Ez a háromszori lepárlás, amit pontosan azért alkalmaznak, hogy elérjék ezt a kivételes simaságot. Az is lényeges, hogy a háromszoros lepárlást követően, az italt tölgyfahordókba helyezik és legalább 4 évig érlelik. Ez idő alatt nyeri el a nemes egyensúlyát és a háttérből enyhén kivehető tölgyfa jelleget.

A Jameson whiskey a márka sikerének alapjává vált világszerte. A Jameson már több mint 250 éves whiskey készítési hagyományra tekint vissza és a világ több mint száz országában jelen van. Az egyik legismertebb ír márkaként a magyar piacon is igen népszerű.