Vegán fehérjepor az egészséges étrendért

, , Vegán fehérjepor az egészséges étrendért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Létezik egy újonnan átalakított növényi alapú fehérje, aminek javították az ízét és az állagát. De ne aggódjon, mert még mindig tele van azokkal a csodálatos tápanyagokkal, amiket korábban szeretett! Ez a vegán fehérjepor, ami mesterséges színezékektől és ízektől teljesen mentes, természetes borsó- és fava bab fehérje-izolátumok keveréke, ami fokozza a növényi poros étrendet.

A vegán fehérjepor tehát növényi eredetű fehérjét tartalmaz, így ez egy szuper kényelmes módja annak, hogy többet vigyen be az étrendjébe, segítve a fontos izomtömeg növekedését és fenntartását – ez pedig elengedhetetlen minden fitneszcélhoz. Teljes értékű fehérjeforrás, hiszen tartalmazza azt a 9 esszenciális aminosavat, amiket szervezetünk nem tud önmagában előállítani. Természetesen BCAA-t is tartalmaz – a leucin, izoleucin és valin optimális 2:1:1 arányával.

Ez a vegán fehérjepor rendkívül sokoldalú, így minden növényi alapú étrendet folytatónak nélkülözhetetlen. Ha reggelire fogyasztja, adja hozzá a zabhoz vagy palacsintához, hogy egészséges, magas fehérjetartalmú legyen a napja!