Több ember, több lehetőség

, , Több ember, több lehetőség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Érdemes kihasználni a társasházi „lét” előnyeit.

A társasház a közös tulajdonban álló ingatlan különleges formája, olyan megoldás, mely lehetőséget ad arra, hogy a tulajdon egyrészt egységes tulajdonként jelenjen meg a hatóságok felé, másrészt az egyes társasházi öröklakások (helyiségek) a tulajdonosok kizárólagos tulajdonába kerülhessenek.

Közös tulajdon a földterület, ezt egyébként a társasház ingatlan-nyilvántartási törzslapján, az egyes tulajdonostársak kizárólagos tulajdonában álló lakásokat (helyiségeket) pedig az ingatlan-nyilvántartási különlapon tüntetik fel.

Egy társasház esetében lehetőség van sokkal nagyobb ívű fejlesztésekbe kezdeni, mint amennyit a pénztárcánk engedne, hisz sok kicsi (lakó) sokra megy. Ezt hatványozhatjuk meg, ha egy megbízhat szolgáltató kezébe adjuk a társasház kezelését, így valóban a maximumot tudjuk kihozni az ingatlanunkból.

Tatabányán rengetegen felismerték már, hogy érdemes a helyi szolgáltató, a T-Szol segítségét igénybe venni, hogy a társasházak egyszerre szabaduljanak meg a lakóházzal kapcsolatos időigényes teendőkből és teremtsenek maguknak egy sokkal korszerűbb és modernebb lakókörnyezetet.