Több előnnyel bír a gyémántfúró

, , Több előnnyel bír a gyémántfúró bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amikor hidegburkoló elemekkel dolgozunk, akkor minden esetben alaposan meg kell néznünk, hogy milyen az a szerszám, amit bevetünk a csempék formázásához. A hosszú évtizedek alatt, amióta megjelentek a mázas kerámiák, majd pedig előtérbe kerültek a természetes kőtípusok, sokat fejlődött a műszaki háttér. Egyértelműen ennek eredménye a gyémántfúró, amivel már gyors és eredményes munkát lehet végezni.

Ezen eszközök elődje a vídia volt, de ez a típus már nem birkózik meg a márvánnyal, gránittal. A padlólapok többsége pedig ma már ezekből készül. Kell tehát egy olyan segítőtárs, ami nem hagy cserben bennünket, semmilyen körülmények között. A TLS COBRA gyémántfúró száraz és vizes körülmények között ugyanúgy bevethető.

A fokozott hűtés mindig ajánlott, hiszen ezzel tolható ki kellően az élettartam és növelhető az intenzitás. A gyémántfúró állandó és stabil teljesítményének hála, sok csempe megmunkálására alkalmas, valamint minimalizálható a használata során a törések kockázata. Garantáltan megtérülő befektetés, amire megéri mielőbb lecsapni.