Szép és előnyös ékszer

, , Szép és előnyös ékszer bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az ásványok jótékony hatásairól már mindenki hallott, de csak nagyon kevesen hordanak a zsebükben egy kristályt, hogy az megvédje őket a különböző bajoktól. Lényegesen népszerűbb az ásványok alkalmazásával készült ékszer, ami lehet gyűrű, karkötő vagy nyaklánc.

Akár mi magunk is előállíthatunk néhány gyönyörű, egyedi darabot, hiszen csak kreativitásra és alapanyagra van szükségünk ehhez. Az asvanybolt.hu webshop által kínált termékek ideális választást jelentenek ékszer készítés céljára.

A készleten lévő hermatit rózsaarany 8 mm golyós szálból nagyon szép csecsebecse alkotható meg. Ez az ásvány a kristálygyógyászat tanai szerint erőt ad a tulajdonosának. Emellett szerepe van az egészséges vér- és sejtképződésben, hozzájárul a betegségek utáni felépüléshez.

Fokozza a stabilitást, az életerőt, ugyanakkor stabilizálja a vérnyomást, az agyi funkciókat, valamint segíti a vasfelvételt. Tehát, egy hermatit ékszer viselése nagyon sok előnnyel járhat, ráadásul szép, ízléses megjelenést is biztosít.