Remek cimbora lehet az okoskarkötő

, , Remek cimbora lehet az okoskarkötő bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ugyanúgy, ahogy a kisgyermek szeretné a társa játékát, a felnőtt korosztályban is, ha valaki egy modern kiegészítőt hord, a kolléga is szeretne ugyanolyat magának. Az okoskarkötő egy pici társ a mindennapi sporttevékenységek végzése idején.

A készülék viselésével megfigyelhetőek a test reakciói, sportolás és munkavégzés közben is. A kis gyártmány iparilag előállított plasztik bőrbarát alapanyagból készül, szilikon szíjjal van ellátva, nem okoz bőrirritációt vagy allergiát a felhámon.

Az okostelefonnal könnyen, pár egyszerű művelet segítségével összekapcsolható és minden adat rögzíthető. Számos hasznos funkcióval rendelkezik, például megemlíthető a pulzusmérő, a lépésszámláló, a távolságmérő és még a kalóriaszámláló is elérhető ezen intelligens gépezet memóriájában.

Az okoskarkötőn elérhető az emlékeztető, ami nagyon sok esetben kisegítheti tulajdonosát a feledékeny pillanatokból. Azokban az élethelyzetekben, amikor szükséges a telefonkészüléket hanyagolni, remek társként szolgál az okoskarkötő.