Remek alternatíva a fűtő klíma

, , Remek alternatíva a fűtő klíma bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Amíg a nyári hónapokban mindenki igyekszik menekülni a meleg elől, addig a téli időszakban jelentős energiákat fektetünk be azért, hogy ne fázzunk. A hagyományos megoldások mellett, amilyen a távhő vagy a vegyes tüzelésű otthoni rendszer, a fűtő klíma szintén kedvező alternatívaként szolgálhat.

Bár az egyre enyhébb telek alkalmassá teszik ezeket a berendezéseket, hogy esetenként az egész szezonba működjenek, többnyire mégis csak az átmeneti időszakok azok, amikor magas szinten megvalósul a kihasználásuk. A fűtő klíma egyértelműen úgy lett kialakítva, hogy minimális áramfelhasználás mellett működjön.

Rendkívül takarékos rendszer, ami kellően optimalizálva, számos előnyt nyújt és alacsonyan tartja a rezsi költségeit. A távolról történő vezérelhetőség, valamint a több beállítási mód révén, mindig az igényekhez lehet igazítani a működését. A fűtő klíma szerves részét képezi egy modern ingatlan részének és percek alatt képes több fokot emelni a helyiség hőmérsékletén, ami kényelmi szempontból kicsit sem elhanyagolható tényező.