Online is megéri próbálkozni az Aviva tornával?

, , Online is megéri próbálkozni az Aviva tornával? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Számtalan nőgyógyászati probléma keserítheti meg a hölgyek életét, de a szimptómák enyhítése nem csupán gyógyszeres kezeléssel történhet, hanem a megfelelő és célzott mozgástípusokkal is. Egyik ilyen az Aviva torna, aminek rengeteg jótékony hatása van, azonban a koronavírus világjárvány miatt napjainkban csak az interneten keresztül érhető el. A Változás Műhely szerint ugyanolyan hatékony tud lenni egy online Aviva tanfolyam, mint egy élőben megtartott óra. A tornagyakorlatok fokozzák az artériás, vénás vérkeringést, munkára késztetik a belső elválasztású mirigyeket, aktiválják a nyirokrendszeri keringést, erősítik az alhasi és kismedencei izomzatot, stimulálják a bőrfelszíni reflexpontokat.

A rendszeresen végzett Aviva torna optimális választás például a hormonháztartás egyensúlyba hozására, a pajzsmirigy alul- és túlműködés kezelésére, menstruációs fájdalmak megszüntetésére, petefészekciszta, mióma, polip, klimax tüneteinek enyhítésére, peteérés elősegítésére stb. Természetesen a férfiak potencia- és prosztataproblémáinak szimptómái is jelentősen csökkenthetőek az Aviva tornagyakorlatokkal.

A talp reflexzónáinak ingerlése, az izmok speciális beszorítása és ellazítása erősen támogatja a férfiszervek működését, fokozza a szexuális teljesítő képességet, illetve beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. Ezeket a hasznos mozdulatokat el lehet sajátítani egy online tanfolyam keretein belül is, bár ez nyilván nem olyan, mint amikor személyesen végezzük.

Ugyanakkor, aki szorgalmasan végzi a gyakorlatokat, az így is nagyon jó eredményeket érhet el. A valtozasmuhely.hu weboldalon olvasható a szakember véleménye, akinek az a tapasztalata, hogy az online tartott tanfolyamok ugyanolyan hatékonyak, sőt, sok esetben még hatékonyabbak is tudnak lenni, mint a személyes találkozó. Távoktatásban is meg lehet alapozni a sikerhez elengedhetetlen bizalmat. A régi tornázók közül sokan jelezték a szakember felé, hogy a karantén óta még jobban értik egy-egy gyakorlat lényegét. Ezért Önnek is érdemes tenni egy próbát az online Aviva tornával!