Mit kínál a Hair Transplant Clinic?

, , Mit kínál a Hair Transplant Clinic? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bizonyos kutatások szerint, a kopasz emberek hamarabb megfáznak. Bár a Hair Transplant Clinic általában más okból szokott a figyelem középpontjába kerülni.

Nincs abban semmi szégyellnivaló, hogyha valaki nem tudja elfogadni a korral járó hajvesztést. Ha már az orvostudomány kivitelezhetővé tette a hajbeültetést, akkor miért ne lehetne élni ezzel a lehetőséggel?

Természetesen ennek semmi akadálya! Sőt, hazánkban a Hair Transplant Clinic előkelő helyet foglal el világviszonylatban is. Nemzetközileg elismert szakemberek munkálkodnak azon, hogy minél természetesebb látványt nyújtó hajkoronát varázsoljanak a páciensek fejére. Az eredmények önmagukért beszélnek. Elég megnézni a referencia fotókat, amelyek a beavatkozás előtt és után készültek.

Fontos kiemelni, hogy egyik sem photoshop. A természetes kopaszodást nem betegség okozza, nem válik úgymond “terméketlenné“ a fejbőr. A Hair Transplant Clinic révén, a még egészséges hajhagymákat egy speciális tű segítségével át lehet ültetni a sivár területekre, amelyek kis idő elteltével ismét szárba szökkenek.