A rafting Palfau településen elérhető

, , A rafting Palfau településen elérhető bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha szeretne kikapcsolódni, esetleg a családját elvinni egy kiruccanásra, akkor jó helyen jár. A rafting Palfau városában élményekkel teli lesz. A hely gyönyörű, rengeteg látványosság van, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni.

A vezetők megtervezik a napot, hogy minden fontos látnivalóhoz eljuthassanak a barangolni vágyók. A Salza folyón a kezdők és a haladók egyaránt kipróbálhatják ezt a tevékenységet.

Megbízható csónakokkal, a védőfelszerelést viselve indulnak útnak a kalandvágyók. Körülbelül 8-12 személyesek a kenuk, szóval egy nagyobb baráti társaság is elfér. A rafting Palfau településen nem kerül túl sokba.

A kirándulás ára mindenkinek elérhető. Ha még nem próbálta ki, akkor itt az idő, hogy megtegye! Foglaljon időpontos és szobát az interneten keresztül! Itt néhány adat megadására kerül sor és máris kész. A kifizetés történhet átutalással vagy készpénzzel is. A rafting Palfau területén tavasztól egészen őszig kipróbálható. Ha kedvet kapott hozzá, akkor ne várjon tovább, hanem intézkedjen mihamarabb!