Mit is tartalmaz valójában a használtautó átvizsgálás?

, , Mit is tartalmaz valójában a használtautó átvizsgálás? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sohasem szabad azonnal megvenni a kiszemelt használt verdát, bármennyire is jól néz az ki első ránézésre és akármennyire is megbízhatónak tűnik az eladó. Ahhoz, hogy megbizonyosodjon a jármű valódi állapotáról az ember, szükségszerű a használtautó átvizsgálás. Mit is tartalmaz ez? Nos, ekkor a fényezés és a külső alapos áttekintése nem marad ki.

A hozzáértők először is megnézik a karosszériát. Megmérik a fényezés rétegvastagságát, ami azért fontos, mert csakis így tudható meg, hogy voltak-e a járgánynak korábbi sérülései. A szakemberek minden egyes karcolást és horpadást dokumentálnak. A használtautó átvizsgálás alatt az alváz is sorra kerül. A profik felderítik az esetleges korrodáló részeket, egyéb sérüléseket, hibákat.

Az használtautó átvizsgálás során nagyon fontos a fékek és persze a futómű áttekintése is. A szakértőkből álló csapat felméri és dokumentálja a gumik állapotát és adatait, például azt, hogy mikor is gyártották azokat. Emellett pedig megállapítják azt is, hogy mikor szükséges cserélni a féktárcsákat, fékbetéteket. Ha ez megvan, akkor megvizsgálják a futóművet, beleértve a kerekeket is.