Milyen cégek segíthetnek a webáruház fizetési módok beállításában?

, , Milyen cégek segíthetnek a webáruház fizetési módok beállításában? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

webáruház fizetési módok
Webáruház fizetési módok

Az online értékesítésnek egyre nagyobb tér jut az utóbbi években. Ez nem meglepő, ugyanis az internet folyamatos fejlődésével, valamint a digitális megoldások jelentőségének növekedésével, sok kereskedő próbálja meg az üzletét érvényre juttatni elektronikus formában. A webáruházak számának növekedése arra is utal, hogy vannak olyan cégek, amelyek kimondottan csak ebben a formában akarnak teret nyerni. A feladat nem egyszerű, főként a jelentős verseny miatt. Egy oldalt felépíteni még korántsem akkora kihívás, de azt kedvelté tenni a vásárlók szemében, igen komoly munka eredménye.

Ebben tudnak segítséget nyújtani a különféle online marketing szolgáltatások. A weboldalak népszerűsége csak szponzorált reklámokkal vagy professzionális módon elvégzett keresőoptimalizálással történhet. A Google algoritmusai ma már sok paramétert figyelnek és ezek ismeretében rangsorolják az oldalakat, azok hitelességét figyelembe véve ajánlják ki a felhasználóknak.

Itt minden apróság számít! Elég valamit rosszul beállítani és máris hátrébb sorolja a felület. A technikai jellemzők közül, az oldalon való könnyű navigálás mellett, az átlátható rendelés sem mellékes tényező. Amire mindenképpen szükség lesz, az a professzionális fizetési beállítások elvégzése. Ezek többnyire külön szolgáltatásként érhetőek el, amikre muszáj valamilyen formában előfizetni. Hol van erre lehetőség?

Így történhet az online fizetési módok beállítása

A Novopayment is vállal ilyen projekteket. Az online bankkártyás fizetési metódusok, előre legyártott, úgynevezett pluginekkel történik. Ezek támogatják a legismertebb webshop típusokat, így rövid idő alatt üzembe állíthatóak. Az aktiválást követően pedig máris működnek.

A Novopayment már hosszú évek óta dolgozik együtt Európa legnagyobb szolgáltatóival, így olyan rendszereket épített fel, amelyek könnyen testre szabhatóak és kimagasló biztonsággal rendelkeznek. Az esetleges problémahárítás sem jelenthet kihívást, mert azt az éjjel-nappal működő ügyfélszolgálat rendelkezésre áll, csak értesíteni kell őket a felmerülő hibákról.

További előnyök, amiket a platform kínál

A szolgáltatás keretében, egy platformon belül fogadható el a legtöbb betéti és hitelkártya. További előnye ennek a rendszernek, hogy a dinamikus valutaváltásának (DCC) hála, több mint 90 féle pénznem használható fel, így külföldről a vásárlók a saját valutájukban tudnak fizetni. A visszatérítésre is nyílik esély, bár itt már valamivel kevesebb, maximum csak 23 féle valutában. Legyen szó Visa, Mastercard, Apple Pay szolgáltatókról, mindegyik meghatározó partnere a Novopaymentnek, ezért a szolgáltatásaik hozzá vannak rendelve az online fizetési platformokhoz. A feltételrendszer tehát alaposan kidolgozott és adott, így nincs más teendő, mint azzal élni.

Ez nem az egyetlen, de mégis meghatározó része egy webshop működésnek. A könnyen kezelhető, moduláris platform jól áttekinthető, így biztosan nem jelent majd nehézséget a rajta történő navigálás a vevőknek. Ha úgy döntenél, hogy itt az ideje a net világában megmérettetni a cégedet, akkor ne várj tovább, hanem vágj bele minél előbb, mert minden nappal csak nő a konkurensek száma!