Latte Art tanfolyam magánszemélyként és baristaként

, , Latte Art tanfolyam magánszemélyként és baristaként bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kávé habjába rajzolt aranyos figurák és sok esetben művészeti alkotásnak is beillő motívumok mindenkinek mosolyt csalnak az arcára. Ha Ön is szeretné megörvendeztetni az embereket ilyen kedves gesztusokkal, akkor a Latte Art tanfolyam keretén belül megtanulhatja, hogy miként tud végrehajtani ilyesfajta varázslatot a reggeli frissítő italokkal.

Igazából nem nagy ördöngösség az egész, így az egynapos Latte Art tanfolyam is bőven elég ahhoz, hogy elsajátítsa az alapokat és utána minden azon múlik, hogy mennyi időt szakít a későbbiekben a gyakorlásra. Ha lelkesen próbálkozik, kísérletezik akár otthon is, akkor garantáltan egyre jobb lesz a kávéhab minták készítésében és a szerettei, ismerősei csak ámuldozni fognak, hogy mire képes.

Természetesen a Latte Art tanfolyam során megszerzett tudás baristaként is kamatoztatható, tehát, ha kávézóban, bárban dolgozik vagy ott szeretne elhelyezkedni, akkor is érdemes elvégeznie egy ilyen kurzust, hogy elkápráztathassa úgy a munkaadóit, mint a nap mint nap betérő vendégeit.