Kedves darab a cicás takaró

, , Kedves darab a cicás takaró bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egy pléd mindig jól jön a hűvös napokon és ezeket a termékeket számtalan színben, mintázattal és méretben lehet megvenni, tehát az ízlésünknek megfelelőt. Kicsiknek a 100×140 cm cicás takaró nagyszerű elgondolás, hiszen ez, amikor éppen használaton kívül van, a gyerekbirodalom kellemes dísze lehet.

Egyébként keveset lesz letéve, hiszen mesenézéshez, alváshoz egyaránt kitűnő szolgálatot tesz, de nem csupán a hűvös és hideg évszakokban! Ugyanis nyáron, a strandon vagy piknikezés alkalmával csak leterítjük a plédet és máris megvan a fekhely. Kifejezetten aranyos cicás takaró rendelhető meg a mesesgyerekbolt.hu online üzlet polcairól. 100% poliészter anyagból készült ez a pléd, ami azért jó, mert nagyon könnyen mosható és hamar megszárad.

A hűvös napokon kellemes meleget tart, így biztosan nem fog fázni, ha ezzel takarózik be. Van még egy nagy előnye annak, ha ez a cicás takaró kerül beszerzésre, ez pedig a roppant kedvező ár/érték arány. Tehát minden szempontból megéri ezt a terméket választani.