Hasplasztika árak 2022-ben – Mire lehet számítani?

, , Hasplasztika árak 2022-ben – Mire lehet számítani? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Egyéni adottság bőrünk rugalmassága és feszessége. Előfordul, hogy egy erőteljesebb fogyást vagy szülést követően nem tudjuk visszanyerni az eredeti alakunkat, bőrünk nem húzódik vissza megfelelően, megereszkedik. A hasfal bőrének feszességét visszaállítja a hasplasztika műtét, azonban ez pénzbe kerül. A hasplasztika ára a legtöbb esetben egy előzetes, ingyenes konzultáció után dől el. Ez teljesen érthető, hiszen egyrészt nincs két teljesen egyforma ember, másrészt látatlanban nem tudhatja a szakorvos, hogy a három ismert plasztikai eljárás közül melyiket szükséges elvégeznie a páciensen.

Létezik ugyanis a mini hasplasztika, amit kisebb mértékű megereszkedés esetén végeznek. Ez az eredeti beavatkozáshoz képest lényegesen kisebb műtét. Az eljárás során csak a köldök alatti terület megfeszítése történik. A normál hasplasztika során viszont a lógó bőrfelesleg és ezzel együtt a bőr alatti zsír kerül eltávolításra. A legtöbb esetben a köldök áthelyezésére is szükség van. A harmadik eljárást jelentősebb zsírlerakódások esetén szokták a plasztikai sebészek alkalmazni.

Ezt megelőzően mindig fogyókúrát javasolnak a pácienseknek, mert így a műtét eredményessége javítható. A zsírleszívással kombinált hasplasztika során, a has területén lévő zsírtöbblet zsírleszívással eltüntethető, kisimítható. Értelemszerűen, minél bonyolultabb az esztétikai beavatkozás, annál magasabb az ára is. Bárhogy van is, ha szükséges, akkor el kell végeztetni, nem pusztán esztétikai szempontból, hanem az egészség hosszú távú megőrzésének érdekében is.

Mert például egy erősen lógó has előbb-utóbb egyéb problémákat is előidéz. Tehát a hasplasztika árának megfizetése jó befektetésnek minősül, ráadásul számtalan előnye is van az operációnak. A petyhüdt, lógós has újra feszes és lapos lesz, még a kötényhas is szépen alakítható ezzel a metódussal. A terhesség vagy fogyás következtében megnyúlt bőr problémája is megszüntethető, eltüntethetőek a terhességi csíkok stb. A lényeg, hogy kivédhető az egészségügyi problémák megjelenése.