Férfi alsónadrághoz vásárlási útmutató

, , Férfi alsónadrághoz vásárlási útmutató bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az erősebbik nem képviselői szívesen bújnak komfortos ruhaneműbe. A hölgyekkel ellentétben ugyanis, a férfiakat nem égeti belülről a vágy, hogy önmagukat sanyargatva, kényelmetlen holmikba tetszelegjenek, csak azért, mert az csinos. A kényelmes férfi alsónadrág például kötelező darabja az urak kelléktárának. A férfiaknak készített alsóneműnek két típusát különböztetjük meg, a boxert és a fecskét. Míg az előbbi lazább viseletet biztosít és a combokat is átöleli, addig az utóbbi kisebb méretéből adódóan szorosan rásimul a viselőjére.

A boxer az utóbbi években vált népszerűvé, a fecske alsó pedig a kortalan divatot képviseli és úgy tűnik, mindig lesz férfi, aki trendinek fogja tartani ezt a klasszikus viseletet. A férfi alsónadrágok tekintetében az anyagminőség roppant fontos. Azokon a napokon, amikor a teremtés koronái előreláthatóan tudják, többet fognak mozogni, illetve sportolni, a rugalmasabb anyagú férfi alsónadrágok nyújtják a tökéletes választást. Minél légáteresztőbb az alsó, annál jobb.

Sokáig a pamutból készült modellek jelentették a komfort csúcsát a témában, ám manapság a bambusz is hódít, mint alapanyag. Mi a helyzet a férfi pizsama tekintetében? Nos, az urak köztudottan szívesen hajtják nyugovóra a fejüket csupán egy szál alsónadrágban, viszont az igényesség jegyében nem árt, ha a gardróbjukban van egy-két kényelmes férfi pizsama is.

A szóban forgó szett két részből tevődik össze, nadrágból és a stílusában ahhoz passzoló pólóból. A kivitelezés vonatkozásában a pizsama lehet hosszú és rövid ujjú, illetve szárú. Különösen, ha utazni készülünk, esetleg csípősebbre fordul az időjárás, a mindig komfortos férfi pizsama tökéletes választást nyújt, feltéve, ha minőségi kialakítást élvez. A férfi pizsama esetében ugyanis valóban mindennek a komfortról kell szólnia, ami alól nem képez kivételt az anyagminőség sem. Ahogy azt már megszokhattuk, a pamut ez esetben is ideális, hiszen légáteresztő, mégis melegen tartja a testet, emellett pedig még az álmukban sokat mocorgóknak is kényelmes viseletet nyújt.