Dyson porszívók csökkentett zajszinttel

, , Dyson porszívók csökkentett zajszinttel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A modern felfedezések a takarítást sem hagyják érintetlenül. A hengeres Dyson porszívó, összehasonlítva a hagyományos porzsákos modellekkel, minden szempontból kiválóbb. Nemcsak erősebb, de sokkal csendesebb, higiénikusabb, biztonságosabb és jóval hatékonyabb azoknál.

Mindez a vállalat alkalmazottai által kifejlesztett új technológiák bevezetésének köszönhető, amelyek a légáramlási utakat úgy alakították át, hogy csökkenjen a gyorsan mozgó eszköz szűk helyeken történő működésével járó zaj. A motor utáni szűrő is átalakult, hogy segítsen a zúgás minimalizálásában.

Az összes Dyson porszívó olyan technológiai eszköz, amely higiénikus műanyag tartályt használ porzsák helyett és egy szabadalmaztatott ciklonrendszer alapján működik, ami képes felfogni a legkisebb porszemcséket és akár baktériumokat is, így a ciklonba bejutó minden szennyeződés egyenesen a tartályba kerül, ezáltal a levegő is tisztábbá válik a házban. Ha egy erőteljes és valóban hatékony eszközt keres a tökéletes otthoni takarításhoz, a Dyson porszívó az ideális választás.