Hamar megy a cserepeslemez felrakása

, , Hamar megy a cserepeslemez felrakása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A tetőburkoló anyagok között előkelő helyet foglal el az időtállósága miatt. A cserepeslemez felrakása mellett szól továbbá az is, hogy kevesebbe kerül, mint például a cserép. Emellett kevésbé terheli a tetőszerkezetet, mivel jóval kisebb a súlya. A cserepeslemez felrakása rövid idő alatt kivitelezhető, hiszen egyetlen elemmel akár egy egész m2-t vagy többet is lefedhetünk.

Bár ránézésre könnyűnek munkafolyamatnak tűnhet, mégis körültekintést és szakszerű hozzáállást igényel. Elég egyetlen hiba, apró rés vagy rossz mérés és máris bosszankodhatunk a beázás miatt az első eső alkalmával.

A cserepeslemez felrakása alkalmas a palatető lecserélése szempontjából is. Elavult és veszélyes anyagnak számít az azbeszt tartalma miatt. Hogyha a cserepeslemez felrakása közben kiemelten figyelünk a szigetelésre és a fedésre, akkor tökéletes összhatás érhető el.

Esztétikai szempontból kifogástalan végeredmény tárul a szemünk elé a lemeztető felrakása után. Egyes modellek megszólalásig hasonlítanak a hagyományos cseréphez.