Csalódást nem okoz a Metabond 5W30

, , Csalódást nem okoz a Metabond 5W30 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gázolaj motorok, főleg a modern fajták, megbízhatóságot, jó ellenálló-képességet, nagy teljesítményt és kedvező fogyasztást garantálnak egy kis segítséggel. Ezt a segítséget a Metabond 5W30 jelentheti, amelyik tökéletes választásnak számít a részecskeszűrővel felszerelt Volkswagen, Audi, Mercedes és BMW dízelmotorokhoz.

A szakemberek bátran ajánlják az autótulajdonosoknak a Metabond 5W30 terméket, amikor azoknak a legújabb, azaz EURO V benzin- és dízelüzemű verdája van. A Metabond 5W30 legsajátosabb tulajdonsága talán az úgynevezett low SAPS összetételnek tudható be, aminek hála az alkalmazásával nagy mértékben megnő a részecskeszűrő élettartama.

Ennek a használatával a gyártók által engedélyezett leghosszabb, akár 40 000 km-es csereperiódusok is alkalmazhatóak. A Metabond 5W30 pozitívumai közé sorolható még az, hogy ez kiváló módon védi a motort és a különféle alkatrészeket a kopás ellen, illetve a detergens és diszpergens adottságoknak köszönhetően ez meg tudja hosszabbítani magának a motornak is az élettartamát.

Nem utolsó sorban pedig a motorolaj csökkenti a motor belső súrlódását, így használatával csökken a motor szén-dioxid kibocsátása. Azért, hogy például a benzin motorokkal hosszútávon tényleg semmi baj sem legyen, nem csupán az olaj, de a gyújtógyertya is kiváló kell legyen. Talán ennek is köszönheti a sikerét a Denso IK 16.

Aki már régóta ezt használja, bizonyára tudja, hogy ezzel garantált a nagy gyújtás intenzitás, a levegő, üzemanyag majdnem tökéletes hasznosulása, és még adott a biztos gyújtás hideg és meleg állapotban is. Emellett a szakemberek azt is gyakran megemlítik, hogy a Denso IK 16 segítségével a motor teljesítménye és rugalmassága is nagymértékben megnő úgy, hogy közben megfigyelhető az üzemanyag fogyasztás csökkenése, illetve a kevesebb káros anyag jut majd ki a kipufogóból.

A Denso IK 16 azért is dicséretet érdemel, mert ezzel a motor működése stabillá válik és a katalizátor élettartalma megnő. A Denso IK 16 tartósságát az igazolja a leginkább, hogy ennek a cseréje csak 100 ezer km után szükséges.