Bájos ajándék az arany Szűz Mária medál

, , Bájos ajándék az arany Szűz Mária medál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az emberek szeretik a hitvallásukat, belső meggyőződésüket kimutatni, így sokan viselnek ilyen jellegű ékszereket. Rendkívüli szépségű és finom kidolgozású az arany Szűz Mária medál, amit az ngoldekszer.hu webáruházból van lehetőség megvásárolni. 14 karátos sárga aranyból készült ez a csupán 0,5 gramm súlyú ékszer, amin Szűz Mária a kis Jézust tartja a karjában a születése után.

Igazán kedves ajándék lehet az arany Szűz Mária medál elsőáldozó kislányoknak, de akár a felnőtté válás, vagyis a 18-ik születésnapra is. Örök emlék egy ilyen meglepetés, de ugyanakkor különleges ajándék, kifinomult ízlésre és mély vallásosságra utal.

Jelenleg többszázalékos árkedvezménnyel vehető meg az arany Szűz Mária medál a webshopból, de érdemes sietni a megrendeléssel, nehogy elfogyjon. Vásárlás esetén a termék ajándékdobozban érkezik, jótállással és örök érvényű 5%-os kedvezményt biztosító törzsvásárlói kártyával. Csodás darab az arany Szűz Mária medál, tehát szerezze be a kislányának vagy a feleségének Ön is!