Alfawise robotporszívó férjek figyelmébe

, , Alfawise robotporszívó férjek figyelmébe bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Jaj, de fáj a derekam, leszakad a hátam! Gyakran halljuk és érezzük ezt, mire végigporszívózzuk a lakás minden szegletét. Szerencsére a technika a segítségünkre siet, már meg is alkotta az Alfawise robotporszívó változatát, ami felment bennünket ezen kemény házimunka alól! A kis szorgalmas készülék nem is nevezhető drágának, hiszen például az azolcsosag.hu webáruház kínálatából 47 999 Forintért vásárolható meg.

Főbb jellemzői közül megemlítendő a kettős SLAM rendszer, az intelligens giroszkóp navigáció, plus PSD pozicionáló érzékelő alkalmazás. A BLDC kefe nélküli motor nagyobb munkateljesítményt, hosszabb munkaidőt, erősebb szívást biztosít, mint a hagyományos motorok.

Így az Alfawise robotporszívó nagyon könnyen felszívja a port és a hajszálakat, mindenféle padlóburkolat, szőnyegek, csempe tisztítására alkalmas. Számos, remek funkcióval van felruházva ez a gépezet, aminek megvételét minden férjnek meg kellene fontolnia, aki értékeli a felesége által elvégzett otthoni munkát és szeretné megkönnyíteni a dolgát.