Könnyebb a munka a rezgőcsiszoló talppal

, , Könnyebb a munka a rezgőcsiszoló talppal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Aki már dolgozott legalább egyszer flex-szel, az biztosan rájött, hogy ez egy roppant hatékony szerszám, aminek a használatakor nagyon oda kell figyelni a munkára. Ez érthető is, hiszen forgás közben a sarokcsiszoló korong elképesztően nagy erőt fejt ki, roppant éles, és szinte bármit elvág. Sajnos egy váratlan pillanatban azt is, amit az ember nem szeretne. Ezért is van az, hogy sok cég, akárcsak a Bosch, olyan sarokcsiszoló korong fajtákat tervez és gyárt, ahol az első helyen a biztonság áll.

A lehető legjobban ezt a tényt az példázza, hogy a kellékek már üvegszál hálóval bírnak. Ezáltal adott a nagy stabilitás és a magas fokú biztonság a legkülönfélébb munkák közben. Ez a tulajdonság adott az Expert for Inox sarokcsiszoló korong esetében is. A korong a vágás közben keletkező hőt csökkentő töltőanyagokkal és adalékanyagokkal készül. Ennek is köszönhető a kiváló felületminőség. A modern sarokcsiszoló korong vas-, kéntartalmú és klórozott töltőanyagokat már kismértékben sem tartalmaz.

Nem mellesleg a korongot, a sajátos csiszolószemcse-keveréknek hála, az ember sokféle matériához alkalmazhatja, akárcsak fémekhez, rozsdamentes anyagokhoz, nem vas fémekhez, téglához, kerámiához és különféle PVC-khez. Ha már a szerszám tartozékokról van szó, a rezgőcsiszoló talp is említésre kell kerüljön. Ennek igazán jó tulajdonsága, hogy ezzel és a megfelelő szerszámmal a tulajdonos szinte bárhol csiszolhat. Nem jelentenek gondot a sarkak, élek és a legkülönfélébb felületek sem.

Ha adott a rezgőcsiszoló talp és a profi masina, ami ugye ergonomikus fogantyúval bír, akkor könnyen kezelhető és irányítható az egész. Az erőteljes sarokcsiszoló polírozáshoz a nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületeken is boldogul. Nagymértékben megkönnyíti a munkát, ha megvan a rezgőcsiszoló talp. Ezzel a felhasználó a lehető legtisztábban és legeredményesebben dolgozhat. A masina beépített porszívóval is rendelkezik, ami a port közvetlenül a géphez mellékelt microszűrő-dobozba szívja. A rezgőcsiszoló talp optimális kihasználása érdekében a csiszolópapír és a csiszolótalp deltacsúcsa könnyen eltávolítható és elfordítható.