A tudat blokkjainak eltörlése

, , A tudat blokkjainak eltörlése bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sokszor csak egy igazán átütő sikerélményre vagy kiemelkedő teljesítményre van szükség ahhoz, hogy valami átkapcsoljon bennünk és az élet minden területén jobban helyt tudjunk állni. Ugyanis, ha egyszer átéljük ezt, akkor a tudat szintjén létező blokkok egyszerűen feloldódnak és megfeledkezve a félelmeinkről, újra és újra arra fogunk vágyni, hogy megtapasztalhassuk a siker ízét.

A puklerandras.hu oldalon bemutatott paradigmaváltó programok éppen azt a cél szolgálja, hogy olyan élményben lehessen részük a jelenlévőknek, ami felnyitja a szemüket a képességeikre. Arra, hogy valójában nem léteznek akadályok, csak a saját tudat az, ami eddig gátolt az olyan célok elérésében, amelyek egyébként fontosak.

A vasbeton acél meghajlítása és a nyílvessző áttörése által a tudat blokkjai is megsemmisíthetőek, erről sokan tanúskodhatnak, akik részt vettek egy-egy ilyen foglalkozáson. Azonban a legjobb saját tapasztalatokat szerezni, mert veszteni nincs mit, de ha nyitottan áll a dologhoz, akkor rengeteget nyerhet ezáltal.