A pillangókés: mit érdemes tudni róla?

, , A pillangókés: mit érdemes tudni róla? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A férfiak kedvelik az olyan kellékeket, amelyek egyfajta biztonságot nyújtanak, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy beszereznek maguknak egy balisongot, ami félelmetes közelharci eszköz. A pillangókés közel sem mindennapi kés. Ennek látványos nyitása, zárása tulajdonképpen pszichikai ráhatás is az ellenfélre. A 800-as évekbeli Fülöp-szigetekről származik ez a harci eszköz. Használatának profi elsajátítása sok gyakorlást igényel, amit egy gyakorló késsel célszerű elkezdeni. Pillangókés esetében nem kell mindjárt támadásra és önvédelemre gondolni, hiszen egy ilyen eszköz nagyon jól jön horgászoknak, vadászoknak, de még a kirándulóknak is.

Mindennapi feladatok ellátására szintén ideális. Vásárolható igazán profi pillangókés az ezkes.hu netes szaküzletből, amit mindenképpen érdemes meglátogatnia, ha egy remek darabra szeretne szert tenni. Feltétlenül említésre méltó a kínálat egyik kitűnő darabja, a Benchmade 62 Bali-song, az a különleges példány, aminek a formája olyan, akárcsak egy jó munkakés kialakítása.

Borotvaéles a D2 acélból készült pengéje, munkára alkalmas és nagyon hosszú ideig kiszolgál. Markolata rozsdamentes acélból készült, könnyített kialakítású. Nagyon könnyű kinyitni és bezárni, köszönhetően a végén kialakított zárópecek használatának. A pillangókés pengéjének hossza 108 mm, keménysége 60-62 HRC. Igen könnyű eszköz, a súlya mindössze 179 gramm. Bár ez a pillangókés nem tartozik a legolcsóbb modellek közé, mégis nagyon jó befektetést jelent. Nemcsak Ön, hanem majd az unokája is tudja majd használni, hiszen több évtizedet is kibír, annyira hosszú élettartamú.

A megrendelése egyszerűn, zökkenőmentesen zajlik, ugyanakkor számítson arra, hogy 4-8 hét a kiszállítási idő! Ha szokott vadászni vagy sokat jár a természetbe, érdemes mindig magával vinnie egy jó éles pillangókést, ami sok esetben válhat nagy hasznára. Természetesen a webshop kínálatában rengeteg más típusú pillangókést is meg lehet találni. Aki vágyik egy ilyen darabra, a legjobb helyen jár ezen a weboldalon.