A Palatinus fürdőszoba szalon kielégíti az igényeket

, , A Palatinus fürdőszoba szalon kielégíti az igényeket bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Kft. az 1994-es megalakulása óta hatalmas népszerűségre tett szert. A Palatinus fürdőszoba szalon sikerét leginkább annak köszönheti, hogy minőségi termékeket kínál kedvező áron, minden mennyiségben. Az ország egyik legnagyobb, közel 2200 nm-es bemutatótermével büszkélkedhet, amit 2007-ben nyitottak meg Budapesten.

Korszerű logisztikai központtal rendelkezik, ami biztosítja az árukészlet zavartalan, szakszerű kezelését. A beszállítói között olyan híres vállalatok vannak, mint a Roca, a Marazzi, az Argenta, a Porcelanosa, az Azulev, a Baumit, a Mapei és még lehetne sorolni.

A Palatinus fürdőszoba szalon országszerte felkereshető. A fővároson kívül, Egerben, Érden, Dunakeszin, Miskolcon, Gyöngyösön, Kecskeméten és Debrecenben is jelen van.

A csempéken, a zuhanykabinokon, a kádakon és a többi fürdőbe szükséges berendezésen kívül, laminált padlókat, parkettákat és wellness kiegészítőket is forgalmaz. A Palatinus fürdőszoba szalon modern, 3D látványtervezéssel várja a látogatókat, ami jelentős mértékben megkönnyíti a választást.