A mosható sminklemosó korong igazi különlegesség

, , A mosható sminklemosó korong igazi különlegesség bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ha ezt a terméket választja, akkor elfelejtheti az egyszerű vattakorongokat, amelyek környezetvédelmi szempontból nem túl előnyösek. A mosható sminklemosó korong több éven keresztül használható. Könnyen tisztítható, hiszen 100 % pamutból készül. Az alkalmazása után elegendő szappanos vízbe áztatni, majd kimosni. Ezt követően teljesen meg kell szárítani és újból használható.

Sokféle színben és mintázatban található meg az üzletekben, így kedvére válogathat. Szett formájában is elérhető, vegyes árnyalatokban. A mosható sminklemosó korong átmérője 7 cm. Tárolásra való táskát is választhat hozzá, aminek köszönhetően bárhová magával viheti. A termék mintás oldala pamutvászon, a belső része pedig frottír. Mindennapos használatra lett tervezve, így rendkívül strapabíró.

Az összeállítás nem kerül óriási összegbe, szóval bárki megvásárolhatja. A rendelést az internetes oldalakon keresztül könnyen elintézheti. A mosható sminklemosó korong házhozszállítási lehetőségével is élhet. A kifizetést intézheti bankkártyás átutalással vagy az átvételkor készpénzzel.