A Baumit glett kiváló a gipszkartonok hézagolására

, , A Baumit glett kiváló a gipszkartonok hézagolására bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A beltéri térelválasztáskor, az egyik leginkább költséghatékony és egyszerű megoldás a gipszkartonok felhasználása. A felhelyezett kartonok hézagolásához nem mindegy, hogy milyen készítmény kerül alkalmazásra, épp ezért ajánlott a Baumit glett bevetése.

A minőségi és mégis elérhető árú termék beszerezhető, a szaküzletek polcai mellett, a vitalkolor.hu webáruházból is. A Baumit glett felhasználásra kész, nem kell hígítani, sem pedig más masszákkal keverni. A felületre való felvitele történhet kézzel, géppel és hengerrel. Q1-től Q4-ig minden rétegben alkalmazható. Javasolt a felvitele előtt papír hézagerősítő csík felragasztása a résekre, mivel ilyen módon időtállóbb lesz a kezelt felület és elkerülhető az idő előtti megrepedezés és lepergés.

A bandázsoló gép bevetése is igen hasznos, mivel ez a készülék megkönnyíti és gyorsabbá teszi a Baumit glett egyenletes applikálását. A felület nagyságának és az alkalmazás gyakoriságának függvényében kell kiválasztani a kisebb, illetve a nagyobb tartállyal rendelkező berendezést.