VR bérlés céges prezentációkhoz

, , VR bérlés céges prezentációkhoz bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bizonyára sokan hallottak már a virtuális valóságról. Ennek köszönhetően, tulajdonképpen egy olyan megszerkesztett virtuális közegbe kerülhetünk, amilyenbe csak szeretnénk.

A VR bérlés számos új lehetőséget kínál, amit addig élőben nem volt lehetőségünk megtapasztalni. Ráadásul mindezt olyan szemszögből, hogy teljesen mértékben úgy érezhetjük, az valóban a valóság, ami körbevesz a 360 fokos videókban.

Egy izgalmas akció-kalandjáték főszereplői lehetünk, amint felhelyeztük az Oculus Rift vagy a HTC Vive headset-jét. De a Playstation VR bérlés is rendkívül népszerűnek számít, hiszen megannyi élvezetes szoftver kompatibilis a Sony ikonikus játékkonzolokkal.

A VR bérléssel még a legsablonosabb bulikat és összejöveteleket is fel lehet dobni egy pillanat alatt, ráadásul alkalmas céges prezentációkhoz is. A 360°-os videók és modellek bemutatása minden bizonnyal nagy sikert fog aratni a partnerek és üzletfelek körében. A VR bérlés lehetővé teszi egy jövőt bemutató technológia kipróbálását, a HoloDesk-nek köszönhetően.