Viszlát narancsbőr örökre!

, , Viszlát narancsbőr örökre! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A cellulit minden nő rémálma. Nem keverendő össze a cellulitisszel, ami egy bakteriális bőrelváltozás. A cellulit, más néven narancsbőr viszont nem betegség, a bőr alatt meglapuló zsírsejtek látványos kitüremkedése és a kor előrehaladásával sajnos feltűnőbbé válik. Az úgynevezett karfiolos fenék sok hölgyet zavar és nemcsak itt érinti, fellehető ugyanis a combokon is.

A legtöbben a masszázsra esküsznek, valamint különféle kencékre bízzák a csodát, holott a szépség ebben az esetben is belülről fakad. A narancsbőr felszámolása egészséges étrenddel, sok vízfogyasztással és testedzéssel történik. Ebben nagy segítségére lehet Dr. Farkas Kitti honlapja, ahol számos tanács mellett, értékes információkat kaphat arról, hogyan kell egy jól működő étrendet követni.

Az általa kifejlesztett súlycsökkentő program során nemcsak a narancsbőr problémája oldódik meg, de az inzulinszint normalizálása is megtörténik. A sok vízfogyasztás segít kimosni a szervezetből a felszabadult zsírsejteket és idővel látni fogja, hogy bőre állaga rugalmasabbá és egyenletesebbé válik a kritikus helyeken, vagyis kezd eltűnni a narancsbőr.