Vasalással ellátott a betonkerítés

, , Vasalással ellátott a betonkerítés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A ház vagy a telek köré épített kerítés esetében fontos, hogy masszív és tartós legyen. A betonkerítés oszlopai tartják az egész szerkezetet, ezért esetükben lényeges, hogy betonozással rögzítsük. Általában 40×40 cm gödröket kell ásni, ennek aljára kerül beton és ebbe helyezik az oszlopot.

Amennyiben a talaj viszonylag egyenes és megfelelő szilárdságú, úgy az elemeket nem szükséges külön rögzíteni, de az oszlopokra ez nem vonatkozik.

A betonkerítés várhatóan több tíz évre kerül a helyére, ezért gondot kell fordítani a telepítéskor arra, hogy ez a maximális stabilitás elérésével történjen. A weboldalon a legapróbb kérdésre is válasz található a Gyakori kérdések menüpontban. Természetesen egyedi kérdésekre is választ kaphat minden érdeklődő.

Mindig vannak olyan speciális helyzetek, amelyekre a gyártó nem tér ki az általános kérdések leírása során. A betonkerítés helyes telepítése érdekében arra buzdítanak mindenkit, hogy még az egyértelműnek, esetleg naivnak tűnő dolgokat is jobb előre tisztázni.