Valódi különlegesség a kézműves szappan

, , Valódi különlegesség a kézműves szappan bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A mesterséges színezékek és más vegyi anyagok megtalálhatóak szinte mindenben, az élelmiszerektől kezdve, egészen a kozmetikumokig. A Vitalis natúrkozmetikumokat árusító webáruházban, csak természetes anyagokból előállított kézműves szappan található, ami nem tartalmaz mesterséges anyagokat.

Gondosan válogatott összetevőkből készül, ezért kiválóan hidratálja a bőrt, ami ettől sokkal egészségesebb tapintású lesz.

Sokan rendelkeznek kifejezetten érzékeny bőrrel, éppen ezért oda kell figyelniük arra, hogy milyen tisztálkodási szereket, illetve kozmetikumokat használnak, hiszen ezek könnyen allergiás reakciót eredményezhetnek. A kézműves szappan esetében már teljesen más a helyzet, hiszen ez olyan összetevőket tartalmaz, mint a levendula, shea vaj, illetve a teafa.

A szappankészítés hagyományát tiszteletben tartva, a Vitalis kiváló termékeket állít elő, amibe beletartozik a kézműves szappan is. Mivel nem tömegtermék, ezért igazi különlegességnek számít a mai kozmetikumok között, aminek az illatáról a növényi illóolajok gondoskodnak.