Tüll és selyem a Morilee esküvői ruha alapanyaga

, , Tüll és selyem a Morilee esküvői ruha alapanyaga bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A legtöbben hosszú fehér uszályos esküvői álomruháról álmodnak, mégis a ruhapróbán szembesülnek azzal, hogy ennek viselete nem is olyan egyszerű. A Morilee esküvői ruha tüll, csipke és selyem anyaga a maximális kényelmet nyújtja, azonban fazontól függően, a viseletük nem hétköznapi.

Manapság a nadrágok és miniszoknyák idején, kicsit elszoktak a hölgyek a bokáig érő vagy még ennél is hosszabb ruhák viseletétől.

Ezért gyakran szembesülnek azzal, hogy meg kell tanulni benne járni, a Morilee esküvői ruha egész napos viselése előtt. Nemcsak járni, hanem táncolni és ülni is, hiszen a legtöbben nem viseltek ilyen ruhakölteményt. Ezért a ruhapróba idején arra is felhívjuk a figyelmet, hogy mire kellene odafigyelni az egész napos viselet során, hogy gondtalan legyen ez a nap.

Vannak, akiket meglep, hogy a Morilee esküvői ruha, noha nem sok alsószoknyát igényel, mégis bizonyos járástechnikát igényel. A könnyű anyagok több sorban rétegződnek egymáson és egyáltalán nem mindegy a lépések nagysága, hossza és sebessége.