Szárzúzó meggyőző paraméterekkel

, , Szárzúzó meggyőző paraméterekkel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A természetnek nem lehet megálljt parancsolni. Néhány hét leforgása alatt komoly gondokat okozhatnak az elburjánzott növények járhatatlanná téve például a földutakat. A szántóföldeken egyértelmű előnyei vannak a szárzúzó használatának a termőföld minőségét illetően.

A növényi maradványok felaprítása során keletkező zúzalék rengeteget tápanyagot tartalmaz, ami ezáltal visszakerül a földbe. Ezzel megalapozható a következő évi termés minősége. Minél apróbbak a felaprított szármaradványok, annál könnyebben bomlanak le.

A szárzúzó használata hosszútávon kifejezetten gazdaságosnak számít, mivel így kevesebb műtrágyára lesz szükség, hiszen ezzel természetes módon javítható a termésátlag. Emellett segít megelőzni a fuzárium kialakulását.

A kínálatban található szárzúzó modellek sokoldalúak és kitűnő paraméterekkel rendelkeznek, ezért a tájgondozási feladatok során is minden további nélkül bevethetőek, például erdészeti munkák alkalmával. Az állítható munkaszélességű szárzúzók jól igazodnak a megmunkálandó terület méreteihez.