Szakszerű sminkelés Budapest területén

, , Szakszerű sminkelés Budapest területén bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kifogástalan kinézet nélkülözhetetlen akkor, amikor a saját esküvőnket üljük meg, ezért a menyasszonyok már jó előre megbeszélik ezt a szakemberrel. Ön is megismerkedhet egy tehetséges és ügyes sminkessel az eskuvoi-sminkes.hu weboldalon keresztül.

Számára a sminkelés Budapest kerületeiben semmiféle problémát nem jelent. Sőt, két fő esetén házhoz is megy és a kiszállási költséget szintén rendkívül korrekt módon szabja meg. A fővároson kívül, csak a menyasszony és még 3 fő esetén tud kiszállni a helyszínre, ezt feltétlenül figyelembe kell venni. Van egy olyan szolgáltatási csomagja is, hogy elkíséri az arát az oltárig, ebben az esetben nincs kiszállási díj. A sminkelés Budapest területén amúgy sem kerül túl sok pénzbe ennél a szakembernél, de a végeredmény egyszerűen varázslatos.

A Hercegnői csomag például 23 700 Ft, ami tartalmazza a próbasminket, a nagy nap sminket, valamint ajándékba a vőlegénysminket, 2500 Ft értékben. Igen, néha a sminkelés Budapest városában a vőlegényekre is vonatkozik!