Stílusos és hasznos az ásvány medál

, , Stílusos és hasznos az ásvány medál bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sok olyan ékszer van, amit csak azért viselünk, hogy felhívjuk azokkal a figyelmet és lehetőleg magunkra irányítsuk. Ha ez a célunk, akkor a legkülönfélébb csillogó kivételek között válogathatunk, az internetnek hála. Olykor azonban előfordul, hogy egyedi funkciót tulajdonítunk bizonyos termékeknek. Ilyen lehet egy ásvány medál, ami sokkal többre képes, mint azt elsőre gondolnánk.

A természet csodálatos gyöngyszemei, amelyek különféle színekben pompáznak, még különleges képességekkel is rendelkeznek. Amellett, hogy eltérő módon nyelik el és verik vissza a fénysugarakat, a lelki egyensúlyra is komoly kihatással bírnak.

Így fordulhat elő, hogy az ásvány medál jelenlétében olyan problémákat vehetünk azonnal észre, amelyek mellett azelőtt könnyedén elsiklottunk, netán az érzelmeink is jóval tisztábban megélhetőek. Érdemes alaposabban megnézni, hogy pontosan milyen lelki aspektusra hat az adott ásvány medál, ami elnyeri a tetszésünket, mert igazából az sem véletlen, ha bizonyos típus felé erőteljes vonzódást érzünk. Hallgassunk bátran az érzéseinkre!