Sokféle formában elérhető a laminált parketta

, , Sokféle formában elérhető a laminált parketta bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Vannak olyan trendek, amelyek az idővel együtt változnak. Remek példa erre a lakásokban található burkolatok. Amíg régebben az egyszerű betontörmelékre lerakott hajópadló vagy közvetlenül a döngölt földre helyezett linóleum volt a divat, addig manapság a csempe és laminált parketta viszi a prímet. Ezeknek rengetegféle változatuk létezik, amelyek kiváló hatást keltenek.

A funkciójukat is megfelelően ellátják, hiszen nagyon ellenállóak és könnyen tisztán tarthatók. A belső helyiségek esetében, amilyen a nappali, háló-, gyerek- vagy vendégszoba a laminált parketta az ideális. Ez úgynevezett meleg burkolat, ami teljes egészében fa hatású, de főként préselt kartonpapírból készül.

A felülete mindkét oldalt olyan bevonattal van ellátva, ami remekül bírja a nedvességet, így könnyedén kiszolgál több évtizedet, ha vigyázunk rá. A laminált parketta lerakása igen egyszerű, mert nem igénnyel feltétlenül ragasztást, hiszen hódítanak az összepattintható változatok. Amikor pedig megunjuk vagy a helyiség átalakításra kerül, ugyanolyan kényelmesen felszedhető.