Profi vonalkód olvasó cégeknek, üzleteknek

, , Profi vonalkód olvasó cégeknek, üzleteknek bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bizonyára már Ön is észrevette, hogy a legtöbb terméken nemcsak címke található, hanem vonalkód is. A különböző vastagságú függőleges sötét vonalak és világos közök információt rejtenek és képesek megkönnyíteni az adatok gyors áramlását a raktári átvételeknél, a szállításnál vagy az értékesítésnél. A kód értelmezésére vonalkód olvasó szükséges, ami rendszerint egy dizájnos, pisztolyszerű eszköz, a benne lévő lézer közvetíti a pénztárgép, számítógép és egyéb digitális kijelző felé az adatokat.

Ezen felül, egy szoftveren belül nagyon könnyen lehet követni a termékek mozgását, ami nem utolsósorban a rendelésnél és a leltárnál is leegyszerűsíti a listázást. A kereskedelmi szektorban használt vonalkód olvasó használata is egyszerű.

A cégünk által forgalmazott márkák jó minőséget és alacsony árat képviselnek. Ha tőlünk vásárol ilyen eszközt, akkor a kezelésére és a szoftver megismerésére is szánunk időt. A vonalkód olvasó kínálat mellett, pultba beépíthető szkennereket is forgalmazunk, de rendelhet tőlünk vonalkód címkézőt is.