Profi metszőolló, ami bármikor kellhet!

, , Profi metszőolló, ami bármikor kellhet! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A tavasz és a nyár beköszöntésével egyre sürgetőbbé válik a kertek és udvarok rendezése, szépítgetése. Ehhez rengeteg különféle eszközre van szükség, egyebek mellett a profi metszőolló is idetartozik.

Segítségével számtalan teendő végezhető el pillanatok alatt. A forgónyeles verzió már igazán extrának számít, mivel íves ellenpengével rendelkezik, ami jól tartja a hajtást. Viszonylag keskeny fejének köszönhetően, kisebb helyekre is remekül be lehet vele férni. A profi metszőolló nyílásszöge fokozatosan állítható.

Az anyaga króm és vanádium ötvözete, ami igazán strapabíró tulajdonsággal ruházza fel a szerszámot. Bármilyen kézmérethez kiváló választás lehet, az egyszerű állíthatóságnak hála.

Nem okozhat gondot a használata senkinek, mert könnyen elsajátítható néhány perc alatt. Kitűnő a gyümölcsfák metszéséhez, a kisebb ágak levágásához, illetve a virágoskertek csinosításához. Változatos felhasználási módjainak köszönhetően, alapdarabnak számít szinte minden garázsban. A profi metszőolló nemesacél kivitelezése magába foglalja a hosszú élettartamot.