Pezsgő másképp – reformált szokások

, , Pezsgő másképp – reformált szokások bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pezsgő másképp

Néha nem árt kissé újítani a dolgokon. Ez nem jelenti feltétlenül a réginek a felrúgását, hanem sokkal inkább annak az újszerű felhasználását. Ebben a szellemiségben került a pezsgő másképp felirat a Hungária termékeire. A szlogennel a gyártók azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy megreformálják az emberek pezsgőzési szokásait, ami eddig igencsak foghíjas, sőt, siralmas volt, hiszen a legtöbb ember olyannyira elérhetetlennek tartotta ezt az italt, hogy csak nagyon ritkán fogyasztotta.

A termelőknek köszönhetően, a pezsgő másképp kezd jobban az emberek köztudatában élni, ugyanis egyre többen fogyasztják egy-egy étteremben elköltött ebéd vagy vacsora előtti italként, esetleg kísérőjeként.

Ráadásul, sokan csak azért rendelnek egy palackkal, mert volt egy csodálatos napjuk, amit tökéletesen szeretnének lezárni. Valószínű, hogy az újabban napvilágot látott kutatási eredmények is hozzájárulnak ahhoz, hogy a pezsgő másképp ítélődik napjainkban, mint mondjuk 15-20 évvel ezelőtt, hiszen ezek a tanulmányok kimutatták, hogy a szóban forgó ital a bornál is több pozitív hatással bír a szervezetre.