Ovis ágynemű a minőségi pihenéshez

, , Ovis ágynemű a minőségi pihenéshez bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A gyerek fekhelyét a lehető legkényelmesebben kell kialakítani, hogy nyugodtan pihenhessen rajta a fárasztó játszadozások után. Jó, ha az ovis ágynemű antiallergén jellegű, nagyon könnyű és kellemes tapintású. Ha a kicsi jól pihen, akkor a szüleinek sem lesznek nehezek az éjszakák. Kiváló anyagból készült ovis ágynemű és ahhoz való huzat is rendelhető a gyerekagybolt.hu webshopból, érdemes megtekintened a kínálatot.

Meleg, lélegző anyagú szettet vásárolhatsz a kicsinyednek, ami ÖKO-TEX 100 minősítésű szilikonnal van megtöltve. 135×100 a paplan, 60×40 cm pedig a párna, tehát méret alapján is ideális választás a szemed fényének. Ebben az ágyneműben biztosan nem fog fázni, még a leghidegebb téli napokon sem!

Amikor a csöppség érzi a kényelmet, amit az ágya nyújt neki, szívesen fekszik le úgy délben, mint este az ovis ágynemű kínálta puhaságba. Ekkor már csak egy érdekes mesét szükséges olvasnod neki és hamarosan álomba merül. Add meg gyermekednek a minőségi pihenés lehetőségét minden éjszakára!