Nano akvárium szett – megoldás azoknak, akik értékelik a tömörséget

, , Nano akvárium szett – megoldás azoknak, akik értékelik a tömörséget bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A kicsi és kompakt termékkategóriába legfeljebb 40 literes tartályok tartoznak. A nano akvárium szett a formák széles skáláját fedi le, a szabványos téglalaptól a gömb vagy sokszögletű, nyitott és zárt, fedeles vagy fedő nélküli modellekig. Ami a legjobb, kis halak tartására is alkalmas és helyet takarít meg a beltérben. Elsősorban a méretében különbözik az összes többitől. Itt nemcsak magáról az üvegdobozról van szó, hanem annak tartalmáról is, beleértve az élőlényeket is. Minden kicsi és harmonikusan illeszkedik a térbe.

A nano akvárium szett számos előnnyel rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a hagyományos példányoktól. A kicsi méret és súly lehetővé teszi, hogy ezeket egyszerűen egy íróasztalra vagy komódra helyezzük. Mivel a vízi világ térfogata kicsi, a vízcsere sem tart sokáig, ráadásul a növény- és állatvilágnak kismennyiségű talaj is elegendő. Végül, a nano akvárium szett könnyű tervezési jellemzőkkel bír.

Alacsony energiafogyasztású akvárium világítás

A közhiedelemmel ellentétben, a fény egyáltalán nem szükséges a halaknak. A víztartályban lévő állatoknak egyáltalán nincs szükségük fényre, hacsak nem akarjuk őket látni. Sok halfaj általában fél az erős fénytől és elbújik előle a dekorációban, a növények alatt. Akvárium világítás akkor szükséges, ha élő növények vannak, mert ezek szeretik az erős fényt. De a fényerőnek megfelelő spektrummal kell rendelkeznie. A nem megfelelő spektrumú akvárium világítással nem érhetünk el eredményt és a növények sem fognak megfelelően növekedni.

Ez az üveg elszennyeződését és az akvárium vizének zöldülését is okozza. Az akvárium világítás a vízdobozok erőteljes tervezési eszköze. Ezzel teljesen átalakíthatjuk ezt a fantasztikus világot. Ezen a területen a LED-es eszközök fokozatosan felváltják a régebbi társaikat. Az ilyen akváriumi világítás ára viszonylag magas, de a pénzügyi ráfordítás hosszútávon megtérül, mivel gazdaságosak, kompaktak és vonzó kialakításúak. Egyes modellek változtatható fényfunkciókkal rendelkeznek, a különleges hatás érdekében.