Nagy segítség az adósságrendezés

, , Nagy segítség az adósságrendezés bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az utóbbi években, előbb a világjárvány, majd később az energiaválság miatt nagyon sok ember veszítette el a munkahelyét, ezért nem tudták/tudják fizetni a hitelek részleteit, így rendkívül lehetetlen helyzetbe kerültek. Vannak, akiknek már az otthonuk is veszélyben van, ezért sürgősen az adósságrendezés profi lefolytatására van szükségük. Azoknak, akik ilyen elkeserítő, reménytelen helyzetben vannak, tudniuk kell, hogy rengeteget segíthet a Hitel Nélkül csapata. Szolgáltatásaik kiterjednek arra, hogy peren kívüli megállapodást segítenek kötni a bankkal, követeléskezelővel.

Profi adósságrendezés esetén jelentősen csökkenhet a tartozásnak összege, hiszen ezek a szakértők az ügyfeleik tartozásának átlagosan 56,7%-át takarítják meg. Másrészt, kamatmentessé válik a tartozás, vagyis nem fog tovább növekedni. Az ügyfél akár havi részletekben fizetheti vissza az adósságát, illetve leállnak a végrehajtási eljárások, letiltás, inkasszó, árverezés is az adósságrendezés következtében.

Adósságrendezés tanácsadás a bajba jutott embereknek

Az ember sokszor azt sem tudja, hogy merre induljon némi segítségért, amikor bajba kerül, sokan szégyellik is a szorult anyagi helyzetüket. Hiába indulunk el mi magunk, hiszen a sok jogi szakzsargon nehezíti a dolgot, viszont az említett csapatnál lehetőség van adósságrendezés tanácsadás lefolytatására is. A szakemberek célja, hogy azokkal az ügyfelekkel, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást, könnyen érthető formában, csapatként tudják megbeszélni a problémát és annak lehetséges megoldását. Ehhez Önnek csak annyit kell tennie, hogy rákattint a „Jelentkezem ingyenes adósság-rendezésre” gombra a hitel-nelkul.hu weboldalon.

Ha megad néhány információt, akkor a cég munkatársa hamarosan felveszi a kapcsolatot és elkezdődhet az adósságrendezés tanácsadás. Ekkor elvégzik az adósságelemzést, kikalkulálják, hogy az Ön esetében melyik megoldás elérhető, a szakértő mennyire látja lehetségesnek lecsökkenteni a tartozást és milyen részletekben tudja azt visszafizetni. Az adósságrendezés tanácsadás eddig teljesen ingyenes.