Mitől lehetnek magasak a fröccsöntés árak?

, , Mitől lehetnek magasak a fröccsöntés árak? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A műanyag fröccsöntés alapvetően nem drága technológia. A segítségével rendkívül kedvező költségek mellett lehet hatalmas mennyiségű műanyag alkatrészt előállítani. A műanyag fröccsöntés árak mégis akár milliós kiadást is jelenthetnek. Vajon miért? Hiszen a műanyag alapanyag nem túl drága, a fröccsöntés pedig nem jár sok hulladékkal.

Továbbá gyors, kevés élőmunkával, egyszerűen és hatékonyan kivitelezhető. A fröccsöntés árak tehát alapvetően nem indokolják a magas költségeket. Igen ám, de maga a gyártás nem valósítható meg pusztán a fröccsöntő géppel. Kell hozzá egy fröccsöntő szerszám is. A fröccsöntő szerszám fémből készül, üreges és tökéletesen záródik.

Ebbe fecskendezzük az olvadt műanyagot, ami lehűlés után késztermékként távozik belőle. A fröccsöntés árak az alakadó fröccsöntő szerszám tervezése és gyártási költségei miatt magasak. Ha Önnek van fröccsöntő szerszáma, akkor a legnagyobb tételt kipipálhatja.

Ha még nincs, akkor mindenképpen szüksége lesz legalább egyre, ha műanyag termékeket szeretne gyártani. Bármelyik fázisnál is tart, keressen minket! Tudunk olyan partnert ajánlani, akik kifogástalan minőségben az Ön egyedi igényeinek megfelelően készíti el a fröccsöntő szerszámot. Ha pedig minőségi fröccsöntésre van szüksége, kérjen tőlünk ajánlatot!