Miben tud segíteni egy Aviva torna oktató?

, , Miben tud segíteni egy Aviva torna oktató? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szabó Kitti Aviva torna oktató
Szabó Kitti Aviva torna oktató

A mozgás minden szervezetnek csak jót tesz, szüksége is van erre ahhoz, hogy tökéletesen tudjon működni. Az Aviva torna révén több egészségügyi problémát meg lehet oldani, megismerésével azonnal megugrott a népszerűsége is. Szabó Kitti Aviva torna oktató szerint „ez a mozgásfajta természetes megoldást kínál nőknek és férfiaknak egyaránt arra, hogy szervezetük öngyógyító folyamatait beindítsák és egészségi állapotuk javítását saját kézbe vegyék”.

Például Magyarországon is nagyon sok pár hiába vár a gyermekáldásra, a legtöbbjük szakorvosok segítségét veszi igénybe, gyakran eredmény nélkül. Előfordulhat azonban, hogy a megfelelő mozgásformával egyszer csak megtörténik a csoda, új élet fogan meg. A meddőség oka nagyon sok esetben az, hogy az alhasi részben nem megfelelő a keringés, ami miatt csökken a méh hőfoka.

Ez az állapot hideg méh néven ismert. Amellett, hogy aki ilyen helyzetben van, annak nehéz teherbe esnie, még számos nőgyógyászati problémához is vezethet, mint például a fájdalmas menstruáció, elváltozások (mióma, polip). Látható tünetei közé tartozik a sápadt arc, fehéres nyelv, hideg hasi rész, mély és lassú pulzus. Mindannyian tudjuk, hogy a test azon részein, ahol nincs megfelelő vérellátás, ott előbb vagy utóbb problémák jelentkeznek. A mindennapi életben fontos a méh megfelelő hőmérséklete, mert az egészséges vérellátás az egyik biztosítéka annak, hogy rendben van a hormonháztartás és nem alakul ki ciszta, mióma, polip vagy egyéb elváltozások.

Azoknál, akik babát szeretnének, szintén elengedhetetlen a méh megfelelő hőmérséklete ahhoz, hogy a petesejt megtapadhasson a méhfalon. Nos, a szaporító szervek működését nagymértékben képes javítani az Aviva Egyszerű Módszer vérkeringést fokozó hatása. A torna hatására lényegesen több vér áramlik keresztül a kismedence szervein, több oxigén, tápanyag, vitamin és hormon jut el a sejtekhez. Felgyorsul a vénás keringés is, javul a nyirokkeringés, gyakorlatilag sokkal hatékonyabbá válik a szervezet öngyógyító tevékenysége.