Mi az igazság a földönkívüliekről?

, , Mi az igazság a földönkívüliekről? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Pontosan mi mondatja azt az emberiséggel, hogy csakis mi vagyunk egyedül ebben az univerzumban? Miért hiszik azt még a mai napig is a legtöbben, hogy máshol nem alakulhatott ki értelmes élet? Talán akkor már régen felvették volna velünk a kapcsolatot. Biztos ez? A földönkívüliek tényleg csakis arra vágynak, hogy más civilizációkkal kommunikáljanak? Lehet, hogy mindenki elvan a saját kis bolygólyán és nem foglalkozik semmi mással.

Azonban ez nincs teljesen így, legalábbis a szemtanúk beszámolói szerint. Sokan vannak, akik állítják, hogy a földönkívüliek márpedig itt vannak közöttünk és néha még bele is avatkoznak az életünkbe. Már egyre több ország vezetői merik kinyilatkozni, hogy elvetik azt a téves elképzelést, miszerint csakis az ember az egyetlen intelligens faj a galaxisban.

Még az sem kizárt, hogy a naprendszerünk is lakott, csak egyszerűen nem kötik ezt mindenkinek az orrára. Ha többet akarunk megtudni a részletekről és választ keresünk néhány kérdésre, akkor „A földönkívüliek” című könyv ebben a hasznunkra lesz. Lapozzuk fel és tudjuk meg, hogy mi van a színfalak mögött!