Mi az a taposó üveg? Árak és egyéb hasznos tudnivalók

, , Mi az a taposó üveg? Árak és egyéb hasznos tudnivalók bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Otthonunk esetében fontos, hogy a nekünk leginkább tetsző felületeket alakítsuk ki, amelyek több szempontnak is meg kell feleljenek. Például a taposóüveg rendkívül elegáns megoldás és teljesen eltér a megszokott járólapoktól, modern designt ad. A taposó üvegek (más néven járható üvegfelületek) alkalmazhatók lakásokban, irodákban, éttermekben, és bevásárlóközpontokban is. Maximális biztonság mellett, a légiesség érzésével ajándékoz meg bennünket. A korszerű építészet remekműve a járható üvegfelület, aminek előnyeit célszerű kiaknázni, hiszen kifejezetten kellemes miliő alakítható így ki.

Legkevesebb 3 üveglapból tevődik össze, amiket a gyártók nagy szakítószilárdságú fóliával ragasztanak össze. Igénybevételtől és terheléstől függően változik a mérete és a vastagsága. A legtöbbünknek az első gondolata, hogy a taposóüveg csúszik, balesetveszélyes, de ez az elképzelés nem állja meg a helyét, mert a felső lap mindig edzett üvegből készül, ráadásul csúszásgátló felületkezeléssel is ellátható. A korszerű technikáknak köszönhetően, sokféle járófelület készíthető el manapság.

Olyan egyedi platform is készülhet, ahol a középső réteg be van robbantva, de lehet savmart vagy színezett üvegből is. A taposóüveg teljesen sík tartószerkezetre helyezhető fel, ami lehet rozsdamentes acélból vagy fából egyaránt. A járható üvegfelületek nem sérülékenyek és nagyon könnyen tisztíthatóak, ezért egyáltalán nem meglepő, hogy egyre többen döntenek mellette.

Átláthatósága miatt növeli a teret, ezért például kisebb erkélyekre optimális választás. Akár hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkezhet a járható üvegfelület. Az otthonunknak egyediséget kölcsönöz a taposóüveg, remekül kialakítható az összeállítás színekkel, mintákkal és világítással. Ha szeretné elkerülni a megszokott stílust, a padlócsempe vagy parketta alkalmazását, akkor Önnek való a különleges megoldás, amit a taposóüveg kínál. Ennek érdekében érdemes felkeresnie a classuveg.hu weboldalt, amin keresztül felveheti a kapcsolatot a céggel.